AKTUELLT

62476_t.jpg

Ny praktikant på Studieförbundet

Laura Oksanen gör sin praktik på Studieförbundet under våren.
62062_t.jpg

Nominera Årets förbund

Vilket förbund eller vilken centralorganisation gjorde något alldeles extra bra förra året? Något nytt, annorlunda eller extra noggrant? Nominera till Årets förbund!
62059_t.jpg

Frans Cederlöf vald till vice ordförande

Styrelsen valde på sitt konstituerande möte Frans Cederlöf, tjänsteutvecklare på Finlands Svenska skolungdomsförbund, till vice ordförande för Svenska studieförbundet.
61824_t.jpg

Välkommen med på Ordföranderundan

Under Ordföranderundan vill vi träffa alla er som leder ett förbund eller en centralorganisation. Välj den träff som passar dig bäst och kom med och diskutera med andra ordföranden!
61791_t.jpg

Utbildning för unga styrelsemedlemmar

Är du förtroendevald inom ett förbund eller en centralorganisation? Är du ung och vill utvecklas i ditt uppdrag? Den 3-4 mars ordnas en utbildning i personligt ledarskap för just dig.
61632_t.jpg

Studieförbundet söker en praktikant för våren

Är du intresserad av att arbeta inom tredje sektorn? Vill du ha en praktikplats med varierande arbetsuppgifter? Välkommen till Studieförbundet.
61253_t.jpg

Svenska studie-förbundets höstmöte

Onsdagen den 22 november hade Svenska studieförbundet sitt höstmöte. Under mötet godkändes verksamhetsplanen samt budgeten och en ny styrelse valdes.
61231_t.jpg

Jonna Sahala ordförande för Studieförbundet 2018

Jonna Sahala har valts till ordförande för Svenska studieförbundet år 2018. Som ordförande vill hon arbeta för samordning och aktiva nätverk inom det finlandssvenska förbundsfältet.
60975_t.jpg

Välkommen till Förbundsrummet

Förbundsrummet är Svenska studieförbundets webbtidning, där vi samlar information, inspiration och idéer för arbetet inom förbunden. Välkommen in!