62059.jpg

Frans Cederlöf vald till vice ordförande

Styrelsen valde på sitt konstituerande möte Frans Cederlöf, tjänsteutvecklare på Finlands Svenska skolungdomsförbund, till vice ordförande för Svenska studieförbundet.

Frans Cederlöf har tidigare varit ersättare i styrelsen.

Styrelsen tillsatte också ett arbetsutskott bestående av ordförande Jonna Sahala, vice ordförande Frans Cederlöf, styrelsemedlem Sonja Londen och verksamhetsledare Mari Pennanen.

Stor nytta av Studieförbundets mentorskapsprogram

Från september 2017 till september 2018 pågick Svenska studieförbundets första mentorskapsprogram. Förbundsanställda fick en personlig mentor och utvärderingen visar att deltagarna överlag är nöjda och fick stöd i sitt arbete.

Valreglemente, styrelseval och nya medlemmar

Studieförbundets medlemmar samlas till höstmöte tisdagen den 27 november. Den nya strategin presenteras och medlemmarna får ta ställning till flera medlemsansökningar. Och så blir det förstås val.

Tillsammans till Menestyvät järjestöt

Evenemanget Menestyvät järjestöt ordnas i Helsingfors den 13 februari. Studieförbundet koordinerar biljettinköp för våra medlemsorganisationer, eftersom biljetterna blir billigare om man köper många på en gång.