Ny medlem: Pohjola-Nordens Ungdomsförbund

26.11.2015 kl. 11:36
NYHET. Svenska studieförbundet antog på höstmötet en ny medlem: Pohjola-Nordens Ungdomsförbund. Vi hälsar vår 57:e medlem varmt välkommen med!

Pohjola-Nordens Ungdomsförbund (PNU) är en partipolitiskt obunden ungdomsorganisation, vars mål är att främja nordiskt samarbete och skapa möten mellan ungdomar i de nordiska länderna.

PNU är en riksomfattande, tvåspråkig organisation som har lokalavdelningar på olika håll i Finland. PNU har 27 medlemsorganisationer som består av både partibundna och politiskt obundna ungdomsorganisationer, varav åtta är lokalavdelningar.

Läs mer om Pohjola-Nordens Ungdomsförbund här.

74572_t.jpg

Stormen och vi

PÅ BORDET. Som generalsekreterare förväntas du vara redo för förändring. Men nu känns det som om hela havet stormar, inte minst med tanke på stora förändringar gällande finansieringen, skriver Lena Höglund på Pohjola-Nordens Ungdomsförbund. Läs mera »
03.09.2020 kl. 07:19
47681_t.jpg

Pohjola-Nordens Ungdomsförbund erbjuder nordiska upplevelser

Medlemsresor till nordiska resmål, sommarjobb för ungdomar i nordiska länder och ställningstaganden kring nordiska frågor, sett ur ungdomars perspektiv. Svenska studieförbundet presenterar sin nyaste medlem: Pohjola-Nordens Ungdomsförbund!Läs mera »
13.01.2016 kl. 11:15