Är du Förbundsarenans verksamhetskoordinator?

04.12.2023 kl. 15:24
NYHET. Vill du jobba med och för ideella organisationer? Drivs du av att planera och förverkliga evenemang och projekt? Är du dessutom intresserad av att hantera både kommunikations- och administrationsuppgifter? Då kan du vara den kollega vi letar efter. Ta chansen att bli en central del av Förbundsarenans team!

Förbundsarenan söker nu en verksamhetskoordinator för att komplettera vårt team, då vår tidigare medarbetare går vidare mot nya utmaningar.

Förbundsarenan är den gemensamma arenan för förbunden att agera tillsammans. Våra medlemmar är 68 finlandssvenska förbund och centralorganisationer, som tillsammans representerar närmare en miljon personer. Förbundsarenan stärker förutsättningarna för förbunden att utvecklas och verka enligt sina egna syften och svara mot aktuella behov. Läs mer på forbundsarenan.fi.

Vi söker nu en verksamhetskoordinator, som vill vara med och både förverkliga och utveckla Förbundsarenans verksamhet. Verksamhetskoordinatorn sköter förutom nätverksträffar, evenemang och andra former av verksamhet också Förbundsarenans kommunikation och en del administrativa uppgifter. Fokus ligger på att tillsammans med övriga i teamet skapa och driva verksamhet som stöder våra medlemsförbund, i nära samarbete med förbunden. För oss är det viktigt att du trivs med att jobba med människor.  

Vi söker dig som:

  • har erfarenhet av och insyn i arbete med förbund och föreningar och är intresserad av civilsamhällets utveckling
  • tycker om att jobba med kommunikation och har erfarenhet av att hantera många olika kanaler
  • har ett självständigt, initiativtagande arbetssätt och också trivs med att upprätthålla rutiner
  • behärskar både svenska och finska
  • har lämplig högskoleexamen

Arbetet är på heltid. Arbetsplatsen är på Förbundsarenans kansli i SFV-huset G18 i Helsingfors. Tillträde enligt överenskommelse. Skicka din ansökan inklusive löneönskemål och cv till Förbundsarenans verksamhetsledare Mari Pennanen senast den 31 december. Närmare uppgifter fås också av Mari Pennanen per telefon 040-7030279 eller e-post mari.pennanen@forbundsarenan.fi (säkrast anträffbar före den 22.12).

89860_t.jpg

Medlemsförbunden deltar aktivt i Förbundsarenans verksamhet

ARTIKEL. 63 av Förbundsarenans 68 medlemsförbund deltog i verksamheten under verksamhetsåret 2023. Att verksamheten lockar medlemmarna och anses relevant är grunden för allt Förbundsarenan gör, sade verksamhetsledare Mari Pennanen på vårmötet.Läs mera »
26.04.2024 kl. 12:04
88823_t.jpg

Nadina Vihinen är Förbundsarenans nya verksamhetskoordinator

NYHET. Nätverksträffar, projekt, kommunikation och verksamhetsutveckling. Det kommer Nadina Vihinen att börja jobba med på Förbundsarenan. Hon ser fram emot att lära känna alla 68 medlemsorganisationer närmare.Läs mera »
30.01.2024 kl. 10:26
88796_t.jpg

Mia Wikström vald till Förbundsarenans viceordförande

NYHET. Efter en paus på några år gör Mia Wikström comeback i Förbundsarenans styrelse. Hon valdes nu till vice ordförande och vill i styrelsen jobba för de finlandssvenska förbundens gemensamma arena för samverkan.Läs mera »
26.01.2024 kl. 14:00
88592_t.jpg

Julia brinner för brandet 

ARTIKEL. Efter fyra år på Förbundsarenan drar verksamhetsutvecklare Julia Hemgård vidare till nästa utmaning, nämligen att bli projektledare på Niva Education. Julia lämnar Förbundsarenan i början av januari och inleder då sitt nya jobb.Läs mera »
08.01.2024 kl. 10:53
88562_t.jpg

Nytta, nöje och nåd genom nätverk

BLOGG. Sedan Förbundsarenan började erbjuda många möjligheter till nätverkande har flera saker hänt i Svenskfinland. Fler som jobbar i förbund och centralorganisationer har ett bredare nätverk och effekterna är stora och många.Läs mera »
04.01.2024 kl. 11:31
88333_t.jpg

”De finlandssvenska förbunden konkurrerar inte, utan kompletterar varandra”

ARTIKEL. Det har hänt mycket under Viveca Hagmarks tre år som Förbundsarenans ordförande. En pandemi, ett digitalt jättekliv och ekonomiska utmaningar. Men fram för allt har Förbundsarenan utvecklats och ytterligare hittat sin form under Vivecas ordförandeskap.Läs mera »
04.12.2023 kl. 14:58
88176_t.jpg

Linnéa Henriksson vald till ordförande för Förbundsarenan 2024

NYHET. Förbundsarenan sammanför och stöder de finlandssvenska förbunden. Nyvalda ordförande Linnéa Henriksson lyfter fram betydelsen av Förbundsarenan som en viktig del i strukturerna som upprätthåller Svenskfinland. Läs mera »
20.11.2023 kl. 15:01
88194_t.jpg

Civilsamhällets betydelse lyftes fram på Förbundsarenans höstmöte

NYHET. Hur syns civilsamhället i regeringsprogrammet? Statssekreterare Mikaela Nylander lyfte fram regeringens åtgärder för att förbättra verksamhetsförutsättningarna, då medlemsförbunden samlades till höstmöte.Läs mera »
20.11.2023 kl. 14:07