AKTUELLT

61791_t.jpg

Utbildning för unga styrelsemedlemmar

Är du förtroendevald inom ett förbund eller en centralorganisation? Är du ung och vill utvecklas i ditt uppdrag? Den 3-4 mars ordnas en utbildning i personligt ledarskap för just dig.
61632_t.jpg

Studieförbundet söker en praktikant för våren

Är du intresserad av att arbeta inom tredje sektorn? Vill du ha en praktikplats med varierande arbetsuppgifter? Välkommen till Studieförbundet.
61253_t.jpg

Svenska studie-förbundets höstmöte

Onsdagen den 22 november hade Svenska studieförbundet sitt höstmöte. Under mötet godkändes verksamhetsplanen samt budgeten och en ny styrelse valdes.
61231_t.jpg

Jonna Sahala ordförande för Studieförbundet 2018

Jonna Sahala har valts till ordförande för Svenska studieförbundet år 2018. Som ordförande vill hon arbeta för samordning och aktiva nätverk inom det finlandssvenska förbundsfältet.
60975_t.jpg

Välkommen till Förbundsrummet

Förbundsrummet är Svenska studieförbundets webbtidning, där vi samlar information, inspiration och idéer för arbetet inom förbunden. Välkommen in!
60758_t.jpg

Webbhuset får nya ägare

Svenska studieförbundet har varit delägare i bolaget Webbhuset Ab, men säljer nu aktierna, samtidigt som övriga tidigare ägare, till Webbhusets personal. Webbhuset kommer fortsättningsvis att erbjuda finlandssvenska förbund och föreningar med webblösningar.
60743_t.jpg

Kan din organisation bli medlem?

Vi får då och då frågor om vilka förbund, föreningar och organisationer som kan bli medlemmar i Svenska studieförbundet: finlandssvenska centralorganisationer.
60718_t.jpg

Grupp för förbundens ordförande

Svenska studieförbundet har skapat en Facebookgrupp för ordföranden. Som ordförande kan man ibland känna sig ensam i sitt uppdrag och ett bra stöd kan då vara andra förbundsordföranden.
59939_t.jpg

Nya stadgarna godkända

Stadgarna har uppdaterats och godkänts. Svenska studieförbundet arbetar nu enligt nya stadgar. Ett stort tack till alla som deltagit och engagerat sig i stadgeändringsprocessen.