62476.jpg

Ny praktikant på Studieförbundet

Laura Oksanen gör sin praktik på Studieförbundet under våren.
Jag heter Laura Oksanen och är Studieförbundets praktikant för våren 2018. Jag studerar historia vid Helsingfors Universitet och har läst statskunskap och u-landsforsknings som biämnen. Under min studietid har jag fungerat som aktiv i olika föreningar och organisationer, och genom det blev jag intresserad av hur det skulle vara att på riktigt arbeta i en organisation. Det var därför jag bestämde mig för att söka praktikplats hos Svenska studieförbundet och nu är jag här! Jag ser framemot att se och lära mig massvis med nytt och hoppas själv kunna bidra med idéer och insikter. 
65256_t.jpg

Kom med och fundera på gemensamt påverkansarbete

Vilka ärenden och frågor som är gemensamma för förbunden ska Studieförbundet ta tag i? Intressebevakningsutskott träffas första gången torsdagen den 20 september.
65242_t.jpg

Zaida Sjölund är Studieförbundets nya praktikant

Denna höst har Svenska studieförbundet fått en ny praktikant, nämligen sociologistuderande Zaida Sjölund, som ser fram emot att bekanta sig med förbundsvärlden.
65237_t.jpg

Nominera till Studieförbundets styrelse

Höstmötet närmar sig och med det val av personer till Svenska studieförbundets styrelse. Vem vill ni i ert förbund se i styrelsen? Nu kan ni nominera!