62476.jpg

Ny praktikant på Studieförbundet

Laura Oksanen gör sin praktik på Studieförbundet under våren.
Jag heter Laura Oksanen och är Studieförbundets praktikant för våren 2018. Jag studerar historia vid Helsingfors Universitet och har läst statskunskap och u-landsforsknings som biämnen. Under min studietid har jag fungerat som aktiv i olika föreningar och organisationer, och genom det blev jag intresserad av hur det skulle vara att på riktigt arbeta i en organisation. Det var därför jag bestämde mig för att söka praktikplats hos Svenska studieförbundet och nu är jag här! Jag ser framemot att se och lära mig massvis med nytt och hoppas själv kunna bidra med idéer och insikter. 
66728_t.jpg

Är det du som är vår praktikant våren 2019?

Svenska studieförbundet söker en praktikant för våren 2019. Vi letar efter en driftig högskolestuderande och erbjuder en unik inblick i förbundsvärlden.
66590_t.jpg

En plattform för samverkan

Svenska studieförbundets styrelse har stakat ut riktningen för de närmaste åren i en ny strategi. Fokus ligger på tre strategiska mål: starkare tillsammans, slipade förbund och förändrat engagemang.
66524_t.jpg

Tre nya medlemmar i Studieförbundet

På höstmötet fick Studieförbundet tre nya medlemmar: Sjuksköterskeföreningen i Finland, Finlands Svenska Publicistförbund och Norr om Stan. Höstmötet omvalde ordförande Jonna Sahala.