Tillsammans till Menestyvät järjestöt

Evenemanget Menestyvät järjestöt ordnas i Helsingfors den 13 februari. Studieförbundet koordinerar biljettinköp för våra medlemsorganisationer, eftersom biljetterna blir billigare om man köper många på en gång.

Evenemanget Menestyvät järjestöt ordnas nu för fjärde gången. Evenemanget är ett ypperligt tillfälle för olika organisationer att tillsammans grubbla över receptet till framgång samt dela med sig av sina kunskaper. Årets tema är "Uskalla unelmoida – Dare to dream". Mera information hittas här.

Meddela senast den 7.11 ifall ni önskar att Studieförbundet skaffar biljetter åt er (vi skickar sedan faktura). Priset på biljetterna beror på hur många vi blir. Hör av er till verksamhetsledare Mari Pennanen (mari.pennanen@studieforbundet.fi) om ni vill vara med i det gemensamma biljettköpet.

Intressebevaknings-utskottet hade möte

Studieförbundets styrelse har tillsatt ett öppet intressebevakningsutskott. På sitt första möte diskuterade utskottet bland annat hur de finlandssvenska organisationernas möjlighet att få sin röst hörd kan stärkas genom samarbete.

Kom med och fundera på gemensamt påverkansarbete

Vilka ärenden och frågor som är gemensamma för förbunden ska Studieförbundet ta tag i? Intressebevakningsutskott träffas första gången torsdagen den 20 september.