Tillsammans till Menestyvät järjestöt

NYHET. Evenemanget Menestyvät järjestöt ordnas i Helsingfors den 13 februari. Studieförbundet koordinerar biljettinköp för våra medlemsorganisationer, eftersom biljetterna blir billigare om man köper många på en gång.

Evenemanget Menestyvät järjestöt ordnas nu för fjärde gången. Evenemanget är ett ypperligt tillfälle för olika organisationer att tillsammans grubbla över receptet till framgång samt dela med sig av sina kunskaper. Årets tema är "Uskalla unelmoida – Dare to dream". Mera information hittas här.

Meddela senast den 7.11 ifall ni önskar att Studieförbundet skaffar biljetter åt er (vi skickar sedan faktura). Priset på biljetterna beror på hur många vi blir. Hör av er till verksamhetsledare Mari Pennanen (mari.pennanen@studieforbundet.fi) om ni vill vara med i det gemensamma biljettköpet.

Rebecka Svedberg ny praktikant på Studieförbundet

Svenska studieförbundet har fått en ny praktikant. Under våren kommer Rebecka Svedberg att göra praktik hos oss.

Ett mångkulturellt Svenskfinland skapas tillsammans

PÅ BORDET. Integration är ett ytterst aktuellt tema hos Bildningsalliansen. Henrika Nordin anser att Svenskfinland borde ha alla förutsättningar att skapa en miljö som är inkluderande med hjälp av fria bildningen och tredje sektorn.

Nu kan du nominera Årets förbund

NYHET. Vilket förbund gjorde något extra bra eller utmärkte sig förra året? Nominera organisationen till vandringspriset Årets förbund senast den 27 mars.